tel: +36 20 434 6830 
 email: renata.stribik@zebraneo.hu

A Zebra Neo 2014 Kft egy magyarországi székhelyű, vezető szállítmányozó, projekt szállítmányozó és logisztikai magántársaság.

A Zebra Kft eredetileg magán vámügynökségként indult Magyarországon, 1995-ben.

 

2014-ben a céget 100%-ban megvásárolták a jelenlegi tulajdonosok, a Nagy család, és a cég neve Zebra Neo 2014 Kft-re változott. A cég minden évben növekedett, és jelenleg 35 alkalmazottja van.

 

2014 óta kifejlesztettük a teherszállítmányozási tevékenységek teljes körét (légi, tengeri, közúti, vasúti teherszállítás, raktározás/logisztika és vámügynökségi szolgáltatások). Van egy kölön projekt teherszállítási részlegünk is, mely a túlméretes és túlsúlyos szállítmányokat kezeli világszerte.

A cég központja Magyarországon, Tatabányán található. A várost átszeli a Budapest-Bécs autópálya, melyről a Pozsonyba vezető főút közvetlenül elérhető, hasonlóképpen, mint a fő vasútvonal, mely összeköti a Budapest-Bécs-Pozsony háromszöget. Ez logisztikai szempontból stratégiai pozíció, mivel Nyugat- és Kelet-Európa, valamint Észak- és Dél-Európa kapujában helyezkedünk el, tehát tökéletes helyzetben ahhoz, hogy kiszolgáljuk egyre növekvő ügyfélbázisunkat.

Cégünk AEO tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tagja vagyunk a WCA Hálózatnak is.

KÜLDETÉSÜNK

hogy megbízható, a bizalomra érdemes és versenyképes partnerei legyünk minden ügyfelünknek és partnerünknek az egész világon.

 

MIÉRT A ZEBRANEO-t vegye igénybe?

Jelenlegi tulajdonságaink, melyek megtartására a jövőben is törekszünk:

  • Hitelesség
  • Megbízhatóság
  • Elkötelezettség
  • Rugalmas reagálás
  • Kezdeményezőkészség
  • Zavarmentesség