tel: +36 20 434 6830 
 email: renata.stribik@zebraneo.hu

 

 

Saját légi teherszállítási irodával rendelkezünk, mely a budapesti reptér árukezelő lerakatánál található. Az árulerakat melletti kitűnő elhelyezkedés azt jelenti, hogy ügyfeleink számára mind export, mind import esetén gyors átfutási idővel tudunk rendelkezésre állni. Ténylegesen látjuk az Ön rakományának be-, ill. kiszállítását a reptéri árukezelő területre ill. területről.

Minden szükséges engedéllyel rendelkező vámügynökségként ügyfeleink számára biztosítani tudjuk annak lehetőségét, hogy szállítmányukat vámkezeltethessék a budapesti reptérre érkezéskor vagy gondoskodni tudunk a vámkezeletlen áru magyarországi átvevőjéhez történő szállításáról saját vámkezelési T-garanciánk keretében.

Modern, számítógépes, járatkövető légi teherszállítási rendszerünk lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan figyeljük az Ön szállítmányait, és rendszeresen friss információval szolgáljunk az Ön szállítmányairól.

Rugalmas választási lehetőségek a légi teherszállítmányok számára – Elsőbbségi, standard és gazdaságos lehetőségek közül lehet választani, az Ön árujának sürgősségétől függően.

Részrakományos és teljes charter szolgáltatások.

A szükséges képzettséggel és tapasztalattal rendelkező személyzetünk azonnal reagál az ajánlatkérésekre és a szállítási megkeresésekre, és mindig rendelkezésre áll a sürgős szállítások megoldásának elősegítésében.

Legyen szó akár ellenőrzött hőmérsékletet igénylő, romlandó árukról, sürgős, kézi továbbítású szállítmányokról vagy teljes Antonov charter kapacitásokról, tapasztalatunkkal készen állunk arra, hogy az Ön szállítmányát gondosan és figyelmesen kezeljük.