tel: +36 20 434 6830 
 email: renata.stribik@zebraneo.hu

 

 

Saját projekt szállítmányozó részlegünk kezeli a túlméretes és túlsúlyos szállítmányokat (mezőgazdasági gépek, ipari nehézgépek, bányászati, olaj- és gázipari berendezések) tapasztalt személyzete segítségével, akiknek több, mint 15 éves gyakorlatuk van a túlméretes / túlsúlyos, űrszelvényen kívüli méretű (OOG) áruk irányításában és kezelésében.

A projekt szállítmányok kezelése részletes előzetes tervezést, az emelési feladatok és az elindítás előtt ellenőrző listák szerinti ellenőrzéseket, Kockázatelemzési és Módszer nyilatkozatokat igényel minden nehéz emelés / OOG szállítás esetén, továbbá tapasztalt személyzetet, akik felügyelik a projekt menetét és biztosítják a telephelyi felügyeletet. Ez a mi feladatunk, és büszkék vagyunk arra, hogy a projekteket kezdettől végig mi kezeljük.

Projekt-részlegünk légi charter szállítással, vagontételek rendeltetési hely szerinti bontásban történő szállításával (“breakbulk”), “flat rack” konténeres szállítással, részrakományos és teljes hajóbérléssel, űrszelvényen kívüli áruk (OOG) speciálisan tervezett trélerekben történő közúti szállításával, folyami uszályon szállítással, valamint OOG szállítmányok vasúti szállításával kezeli a projekt szállítmányokat.

A legtöbb projektnél lehetnek késedelmek, és előre nem látott problémák merülhetnek fel távoli helyszíneken. A tapasztalat és a szaktudás létfontosságú az ilyen problémák megoldásában, és csapatunk innovatív és gyors észjárással igyekszik a zökkenőmentes szállítást és projektbefejezést biztosítani.