tel: +36 20 434 6830 
 email: renata.stribik@zebraneo.hu

 

 

 

Szoros kapcsolatokat építettünk ki több fő hajótársasággal, pl. MSC, Maersk, EMC, Hapag Lloyd és CMA CGM, akik jó árakat és megfelelő rakteret biztosítanak számunkra.

Magyarország szárazföldi ország, így minden tengeri szállítású, import és export konténert vagy az észak-európai kikötőkön – Hamburgon, Bremerhavenen és Rotterdamon –, vagy a dél-európai kikötőkön – Koperen és Trieszten (főként a távolkeleti és a közel-keleti import esetén) – keresztül kell szállítani Magyarországra és Közép-Európába, ill. onnan kiindulva. Az Ön import/export konténereinek továbbítását Magyarországra ill. Magyarországról vasúton és közúton intézzük.

Tengeri teherszállítási szolgáltatásaink magukban foglalnak FCL (standard 20ft, 40ft, 45ft, hűtött), valamint nyitott tetejű konténereket, és speciális méretű áruk számára szolgáló “flat rack” konténereket, továbbá LCL gyűjtőszállítást kikötőtől-kikötőig, ill. háztól-házig, az egész világon. Sok távolkeleti és közel-keleti importot kezelünk, továbbá erős a kétirányú, észak-amerikai forgalmunk is.