tel: +36 20 434 6830 
 email: renata.stribik@zebraneo.hu

 

Vámügynökség

 

Vámügymökségi osztályunk Magyarországon az egyik legrégebbi és legnagyobb. Egész Magyarországon folytatunk vámügynökségi tevékenységeket. Több, mint 200 olyan ügyfélnek nyújtunk vámügynökségi szolgáltatásokat, akiknél az áru származási vagy rendeltetési helye Európán kívül van.

Vámgaranciánk kiterjed reptéri irodánkra is, ami lehetővé teszi a Magyarországra érkező import azonnali vámkezelését.

Jelen vannak alkalmazottjaink egyes ügyfeleink gyáraiban is, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes és gyors, nonstop vámügynökségi tevékenységet ezen ügyfeleink számára.

Tatabányai raktárunk hivatalos engedéllyel rendelkező export – import vámkezelési pont.

Működtetünk és ajánlunk “Közvetett Képviselet”-et is. Ez lehetővé teszi számunkra az importáru vámkezelését anélkül, hogy az áfát a vámkezeléskor meg kellene fizetni. A vámilletéket közvetlenül halasztott számlánkra lehet 30 napon belül befizetni.

Rendelkezünk vámkezelési T-garanciával, általános garanciával és halasztott számlával. A garanciák teljes összege 180 millió forint (kb. 600.000 euró).

T-garanciánk Európában bárhová kihelyezhető ügyfeleink igényei szerint. Jelenleg Koper kikötőjétől, valamint a norvég/svéd határtól működtetünk T-garanciát.

AEO tanúsítással rendelkezünk.

Ügyfeleink számára a személyzetünk náluk történő kihelyezésében a legnagyobb értéket az az óriási szaktudás és tapasztalat jelenti, mellyel munkatársaink ezen a területen rendelkeznek. Személyzetünk néhány tagja 1995, a cég alapítása óta nálunk dolgozik.