BEMUTATKOZUNK

Üdvözli a Zebra Neo!

A Zebra Kft 1995-ben, magán vámügynökségként kezdte el működését Magyarországon, és az ezt követő 10 éves időszakban vámügynökségként működött. 2014-ben a céget 100%-ban megvásárolta a jelenlegi tulajdonos – Nagy család –, a cég neve ekkor Zebra Neo 2014 Kft-re változott.

2015-ben közúti szállítással, 2017-ben pedig a budapesti reptéri irodánk megnyitásával légi, tengeri és vasúti szállítmányozással színesedett a vállalat profilja.

A Zebra Neo menedzsmentje több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztika számos területén. Magyarországi és nemzetközi környezetben is dolgoztak nagyvállalati környezetben, ezt a tapasztalatot kollégáink szaktudása egészíti ki a mindennapokban.

 STRATÉGIAI ELHELYEZKEDÉS

A cég központja Magyarországon, Tatabányán található. Gazdaságilag stratégiai helyen, az ország legfejlettebb, észak-nyugati régiójának központjában fekszik. A várost átszeli a Budapest-Bécs autópálya, melyről a Pozsonyba vezető főút közvetlenül elérhető, hasonlóképpen, mint a fő vasútvonal, mely összeköti a Budapest-Bécs-Pozsony háromszöget.

Ez logisztikai szempontból stratégiai pozíció, mivel Nyugat- és Kelet-Európa, valamint Észak- és Dél-Európa kapujában helyezkedünk el, így tökéletes helyen ahhoz, hogy kiszolgáljuk dinamikusan növekvő ügyfélbázisunkat. Ezenfelül  számos más településen is működünk, így például Komáromban, Oroszlányon, Biatorbágyon vagy Pátyon is nyújtunk helyben vámügyi szolgáltatásokat. Budapesten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is saját irodát működtetünk, hogy közvetlen közelről tudjuk intézni légi szállítmányainkat.

FEJLŐDÉS ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLAT

A Zebra Neo 2014-es átalakulása óta jelentős fejlődésen ment keresztül. Számos új irodát és helyi képviseletet nyitottunk az Észak-nyugat Magyarországi régióban, hogy ügyfeleink vám és logisztikai igényeit a lehető leggyorsabban és közvetlenül, a legjobb minőségben tudjuk kielégíteni. Ezenfelül szolgáltatásaink sorát is tovább bővítettük, beleértve a közúti, vasút, vízi és légi szállítmányozást, illetve raktározást vagy vámkezelést. Jelenleg is bővítjük a szolgáltatási területeinket, hogy még hatékonyabban válaszolhassunk korunk új logisztikai lehetőségekre, mint például a rohamos tempóban növekvő e-kereskedelem.

Egyik legfontosabb eredményünk, hogy az erős növekedés mellett továbbra is személyes kapcsolatot tudunk ápolni ügyfeleinkkel, így rugalmas és személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani nekik.

Irodáink és kihelyzett kollégáink

Tanúsítványaink, tagságaink